Tule tutustumaan alpakoihin

Voit  viettää aikaa alpakoiden kanssa vaikkapa leirinuotiolla istuskellen tai piknikillä pihamaalla.
Alpakka on herkkä, mutta utelias eläin.
Saavutat sen luottamuksen rauhallisella käytökselläsi.
Jo pelkästään seurailemalla suurisilmäisen, suloisen alpakan touhuja mielesi rauhoittuu. Alpakka on oiva eläin myös eläinavusteisessa toiminnassa. Järjestämmekin nyt mieleenpainuvia kävelyretkiä luontoon alpakoiden kanssa.

KÄVELYRETKET ALPAKOIDEN KANSSA

Lähde nauttimaan luonnosta ja hurmaavien alpakoiden seurasta. Kolmen alpakkapojan lauma kulkee riimuissa mukanamme pitkin Pöllölänkylän idyllisiä pikkuteitä ja polkuja. Tällä reissulla ei ole kiire, kuljemme alpakoiden tahtiin ja nautimme läsnä olevasta hetkestä. Vedämme keuhkot täyteen raikasta maalaisilmaa ja annamme ajan pysähtyä, istuskelemme kivillä ja kannoilla, kuulostelemme metsän ääniä ja seurailemme alpakoiden touhuja.

Kävelyretkelle varataan aikaa n.1,5 tuntia, riippuen myös osallistujien tahdista. Tarvittaessa räätälöimme retken niin, että se sopii myös liikuntarajoitteisille. Retken aikana, ennen ja jälkeen tietoa alpakoista, niiden hoitamista ja ruokkimista. Retken päätteeksi nautimme keittolounaan sekä kahvittelemme Belgialaisten vohveleiden kera Villa Harmonyn viihtyisässä salissa. Vaihtoehtoisesti voidaan järjestää myös makkaranpaistoa leirinuotiolla tms.

Ohjelman kokonaiskesto n. 3 tuntia.

Hinta:  7-9 henkilöä 45€/hlö ja 3-6 henkilöä 50€/hlö

Sopii erinomaisesti erilaisille pienille ryhmille mm. tyhy-toimintaan, erityisryhmille, perheille, pariskunnille, ystäväporukoille, polttareihin ohjelmanumeroksi ym. On myös mainio lahjaidea!

❤ Tervetuloa kokemaan aitoja elämyksiä!

RETKET ALPAKKATILALLE

Yksittäiset kävijät:

Mahdollisuus tutustua alpakkatilan eläimiin lähinnä omatoimisesti. Pieni haltijapolku ja lasten leikkipiha on myös käytettävissä.

6€/aikuinen ja 4€/lapsi (alle kaksivuotiaat ilmaiseksi)

Kesäaikana otamme vastaan myös pieniä ryhmiä, varaa omasi etukäteen haluamallesi päivälle ja kellonajalle!
Jos ryhmä koostuu pääosin alle kaksivuotiaista lapsista neuvotellaan hinta erikseen.
Voit esittää toivomuksia mm. suolaisesta tarjonnasta kahviossamme.

KAHVIO JA PIENI PUOTI

Kahviostamme mm. herkulliset kotileivonnaiset, luomujäätelöt ja -kahvit. Pikku puodistamme löydät pehmoiset alpakkatuotteet ja muita hyvän olon tuotteita ( mm. hoitoturpeet ).

Villa Harmony FB-sivuilla päivitämme tilan & kahvion/puodin aukioloaikoja. Voit myös tiedustella mahdollisuutta vierailuun muinakin aikoina ( klo 11.00-17.00 välillä ).

Päiväkoti-, koululais- ym. lapsiryhmät:

Päiväkahvit alpakkatilalla aikuisryhmille:

Alpakkaesittely ja kahvi/tee makean tai suolaisen leivonnaisen kera.
Hinta 100 € + 10€/hlö
Minimiveloitus 10:stä hengestä. (200 €)