Kurssit kevät ja kesä 2022

Kevään kursseja Lemillä Villa Harmonyssa: 21.-22.5.  Reiki energiahoidon peruskurssi Opettajana Reiki Master Teacher Pia Wikström, lisätietoja  www.luomuhoitolaharmony.fi ja www.reikiry.fiHinta 252€Reikin perus-ja jatkokurssit on mahdollista toteuttaa myös nettikurssina oman aikataulusi mukaan melkeinpä samantien. Tulossa alkukesästä: Reikin jatkokurssiOpettajana Reiki Master Teacher Pia WikströmRummuntekokurssiOpettajana toimii Sirpa Pellikka. Lisätietoja puh. 050 320 4532 tai sirpa.nousiainen@luukku.com Kurssien yhteydessä myös majoitus ja ruokailumahdollisuus lisähintaan.

Kurssit kevät ja kesä 2021

Kevään ja alkukesän kursseja Lemillä Villa Harmonyssa: 29.-30.5.  RummuntekokurssiOpettajana toimii Sirpa Pellikka. Lisätietoja puh. 050 320 4532 tai sirpa.nousiainen@luukku.comHinta 195€, sisältää materiaalit rumpuun ja rumpukapulaan. 19.-20.6.  Reiki energiahoidon peruskurssi Opettajana Reiki Master Teacher Pia Wikström, lisätietoja  www.luomuhoitolaharmony.fi ja www.reikiry.fiHinta 252€Reikin perus-ja jatkokurssit on mahdollista toteuttaa myös nettikurssina oman aikataulusi mukaan melkeinpä samantien. Kurssien yhteydessä myös majoitus ja ruokailumahdollisuus lisähintaan.

Villa Harmony- lahjakortit kevään ja kesän juhliin!

Voit valita jonkun hoidoistamme tai muista palveluista. Lahjakortin voit myös ostaa haluamallesi summalle, jolloin lahjansaaja voi valita haluamansa palvelun tai tuotteita. Esimerkiksi äidille hemmotteleva Kuningatarhoito (90 min), mikä sisältää Luontoäidin kasvohoidon lisäksi pää-, niskahieronnan, sekä käsi- ja jalkahieronnan ihanilla luomutuotteilla. Nyt tarjoushintaan 80 €. Tutustu myös muihin hoitoihin ja hierontoihin! Sähköisen lahjakortin saat nopeasti sähköpostitse. … More Villa Harmony- lahjakortit kevään ja kesän juhliin!

Reiki-kursseja

Reikin peruskursseja syyskuussa 21.-22.9.  Helsingissä Elämänpuu Hyvinvointikeskuksessa 28.-29.9. Lemillä Villa Harmonyssa. Ilmainen majoittuminen kurssin yhteydessä (1 yö) Pidän peruskursseja myös tilauksesta kiinnostuksen mukaan pienillekin ryhmille. Tarvittaessa yksityisopetusta! Myös jatkokurssit sovitusti! Otathan yhteyttä, jos kiinnostaa. Lämpimästi tervetuloa reikin kiehtovaan maailmaan  Reiki Master Pia Wikström

Villaa ja harmoniaa

Varaa oma ”Villaa ja Harmoniaa” -paketti keräämällesi ryhmälle vuoden loppuun mennessä, saat omasi tai juhlittavan henkilön veloituksetta (min. 8 henkilöä). Toteutukset toukokuun 2017 loppuun mennessä. Lisätietoja palveluista ryhmille löydät Hoidot ja saunat– sekä Ryhmille -sivuilta.

Lahjakortit

Hanki lahjakortit pukinkonttiin Villa Harmonysta. Lahjakortin voit ostaa kaikkiin Villa Harmonyn palveluihin ja tuotteisiin. Lahjakortin voit itse noutaa: Villa Harmonysta Pöllöläntie 172, Hoitopisteestä Lemin kirkolta os. Uutelantie 8 as 10 tai Lemin vanhan pappilan joulu-viikoilta. Voimme myös postittaa lahjakortin sinulle tai lahjan saajalle. Lahjakortit -sivulta löydät tarkemmat tiedot lahjakorttien hankkimiseen.